Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Death Valley (2021)
HD

Death Valley (2021) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Valea Morții
  • Gen: Horror, Filme 2021, Acţiune
  • Actori: Jeremy Ninaber, Ethan Mitchell, Kristen Kaster și alții.
  • Regie: Matthew Ninaber
  • Traducere: Eng
  • Tara: Canada
6 Voturi
08.02.2022, 13:30
746
1
Mercenarii care nu au nimic de pierdut sunt angajați pentru a salva un bioinginer închis într-un buncăr din războiul rece. La intrarea în instalația de rău augur, ei se trezesc în luptă pentru viața lor când sunt atacați de o creatură necunoscută și mortală.

HD Valea Morții Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1 Stream 2
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (1)
avatar
avatar
0
1 ffff • 13:42, 08.02.2022
Când un experiment secret merge îngrozitor de prost, bioinginerul Dr. Chloe (Kristen Kaster) este ținută captivă într-o unitate subterană secretă. Cu doar 24 de ore înainte ca un protocol de decontaminare mortal să distrugă întregul laborator, Chloe declanșează un semnal de primejdie înainte ca o creatură terifiantă (Matthew Ninaber) de origine necunoscută să poată devora ce a mai rămas din ea. Avertizați de semnalul de primejdie, asasinii obosiți de luptă Marshall (Ethan Mitchell) și Beckett (Jeremy Ninaber) sunt desemnați să conducă o operațiune sub acoperire pentru a-l elibera pe savantul prins în capcană. În timpul misiunii lor, echipa este luată în ambuscadă de o altă forță de miliție puternic înarmată care încearcă să-și forțeze drumul în instalație.