Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Război civil (2024)
Trailer

Război civil (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Civil War
  • Gen: Dramă, Acţiune, Filme SUA, Filme englezesti, Filme 2024
  • Actori: Kirsten Dunst, Wagner Moura, Cailee Spaeny, Stephen Henderson, Sonoya Mizuno, Jefferson White, Nelson Lee, Karl Glusman, Chin Ha, JoJo T. Gibbs
  • Regie: Alex Garland
  • Traducere: ENG
  • Tara: Marea Britanie, SUA
0 Voturi
19.03.2024, 17:29
427
0
În viitorul apropiat, societatea americană este din ce în ce mai divizată. Contradicțiile intensificate între stânga și dreapta și puterea dictatorială duc la conflicte armate. Unele state, inclusiv Texas și California, doreau secesiunea și independența. Statele Unite odată prospere și influente s-au trezit într-un adevărat război civil. Nu doar garda națională, echipamentul militar, aviația, ci și civilii, inclusiv reprezentanți ai presei, sunt atrași în epicentrul ostilităților care se desfășoară. Haosul general se intensifică, prețurile cresc, iar viața umană devine din ce în ce mai ieftină. Situația se încălzește atât de mult încât forțele militare din California și Texas s-au apropiat de Washington și iau cu disperare capitala cu asalt.

Este evident că Casa Albă va cădea în curând. Un grup dintre cei mai curajoși jurnaliști, riscându-și viața, încearcă să intre în orașul cuprins de flăcări și să obțină un interviu cu președintele țării. Dintre colegii ei se remarcă femeia Li. În calitate de fotojurnalist militar, eroina, împreună cu partenerul ei Joel, se străduiesc cu insistență să ducă la bun sfârșit misiunea intenționată și apoi să acopere cu acuratețe și sinceritate evenimentele care au loc. Jurnaliştii se confruntă cu o cale periculoasă, dificilă, printr-un baraj de gloanţe şi explozii, defecţiuni interne. Oroarea războiului afectează negativ starea eroilor, dar ei nu renunță. Prăbușirea Americii va rămâne cea mai tare poveste din activitățile lor profesionale. Urmărește filmul Război civil - Civil War online 2024 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în romană. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe Smart TV.

HD Civil War Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)