Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Aquaman and the Lost Kingdom (2023)
HD

Aquaman and the Lost Kingdom (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
5 Voturi
24.01.2024, 19:22
23583
0
O poveste separată din „Omul de apă” a fost planificată să fie filmată în diferiți ani. Dar intriga a necesitat efecte speciale complexe. Abia după 2010 au apărut tehnologii care fac posibilă filmarea unei imagini vii și realiste despre un erou de benzi desenate care conduce lumea subacvatică.

Va fi o proiecție pentru Aquaman 2?
Povestea lui a început cu faptul că un paznic singuratic al farului - Tom - după o furtună puternică, a găsit pe mal o femeie frumoasă într-o rochie ciudată, ținând în mână o armă neobișnuită. Bărbatul a dus-o în casă. Puțin mai târziu, află că a salvat-o pe regina regatului subacvatic - Atlanna.

Ea rămâne să trăiască cu salvatorul ei, după ce s-a îndrăgostit de el. Sentimentul este reciproc. Cuplul are un fiu, Arthur. Și la câțiva ani după nașterea băiatului, mesageri din adâncurile oceanului vin în Atlanta pentru a o întoarce pe regina acasă.

Cadrul filmului Aquaman 2
Arthur rămâne cu tatăl său, dar mama lui l-a rugat pe prietenul ei apropiat, Vulko, să-l învețe tot ce ar trebui să știe și să poată face moștenitorul tronului subacvatic. Tipul devine un războinic invincibil, își îmbunătățește abilitățile de deplasare sub apă cu o viteză fără precedent, învață limba animalelor marine.

Ca adult, eroul se transformă într-un protector al oamenilor a căror viață și muncă sunt legate de mare. Într-o zi salvează submariniștii ruși de pirații marini. În urma acestei misiuni, liderul filibusterilor Kane a murit, iar fiul său David a promis că se va răzbuna pe vinovatul direct al morții tatălui său.

Când exact va fi lansat Aquaman 2?
Toți cei care au fost interesați de momentul în care va fi lansat Aquaman 2 își amintesc cum, după evenimentele tensionate din prima parte, s-a dovedit că Kane a reușit să supraviețuiască și a ajuns la dr. Shin, care încearcă să demonstreze existența miticei Atlantide. . David a fost de acord să-i spună omului de știință totul despre regnurile subacvatice, cerând doar ca el să afle unde se află Arthur.

Nu este necesar să ne îndoim dacă Aquaman 2 va fi afișat. Și evenimentele din continuare sunt probabil să se desfășoare în jurul confruntării dintre locuitorii lumii subacvatice și oameni.

HD Aquaman și regatul pierdut Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1