Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Godzilla x Kong: The New Empire (2024)
CAM

Godzilla x Kong: The New Empire (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
3 Voturi
02.04.2024, 15:53
1848
0
Filmul "Godzilla și Kong: noul imperiu" este o acțiune și o aventură captivantă, care este o continuare a universului filmului monstru. În centrul complotului se află doi titani puternici, Kong și Godzilla, care împreună trebuie să lupte împotriva unei amenințări uriașe ascunse în lumea umană. Acest pericol își pune propria existență în pericol și, de asemenea, amenință întreaga umanitate.
Imaginea va introduce spectatorii în mitologia și istoria acestor două creaturi uriașe. Filmul explorează originile lui Kong și Godzilla, legătura lor cu misterioasa insulă Skull și locuri dincolo de ea. Spectatorii vor putea afla despre bătălia mitică care a determinat soarta acestor monștri neobișnuiți și i-a legat pentru totdeauna de istoria omenirii.
"Godzilla și Kong: Noul Imperiu" promite să fie un film captivant și epic plin de bătălii, intrigi și revelații. În procesul de luptă cu Kong și Godzilla împreună cu o amenințare colosală, eroii vor descoperi secrete legate de trecutul lor și vor câștiga noi aliați și adversari. Împreună trebuie să salveze lumea de distrugere și să asigure un viitor sigur pentru toate ființele vii de pe planetă.

HD Godzilla x Kong: The New Empire (2024) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)