Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Cabana de la capătul lumii (2023)
HD

Cabana de la capătul lumii (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
3 Voturi
05.02.2023, 12:22
4007
0
Odihna senină a soților, care au decis să-și scoată fiica din oraș, a fost întreruptă de apariția neașteptată a unor oaspeți dubioși. Oameni înarmați cu o agresivitate crescută i-au învinuit pe cei derutați pentru apropierea apocalipsei. Nu aveau nicio îndoială cu privire la posibilitatea de a preveni catastrofa care se apropie de scară universală prin sacrificarea unuia dintre membrii familiei unor puteri superioare.
Nu sunt pregătiți să suporte judecăți atât de radicale și să joace rolul de ostatici ai jocului altcuiva, turiștii au generat în grabă idei și posibile opțiuni pentru mântuire. Au avut foarte puțin timp și șanse de succes, dar amânarea și confuzia au jucat în mâinile stăpânilor situației. Ei au refuzat să accepte argumente și să acționeze logic, demonstrând agresivitate și exprimându-și disponibilitatea de a face tot posibilul pentru a-și demonstra propria universalitate.
Miza era siguranța celor dragi, pentru protecția cărora capul familiei trebuia să lucreze greu, realizând fapte aproape imposibile și făcând totul pentru a scăpa de o amenințare tot mai mare din partea unor dictatori ciudați și imprevizibili cu cerințe dure. Acum puteți viziona Knock at the Cabin (2023) online gratuit, la calitate hd 720, 1080p.

HD Knock at the Cabin (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar