Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Phenomena (2023)
HD

Phenomena (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Fenómenas
  • Gen: Filme, Seriale Netflix, Horror, Thriller, Filme spaniole, Filme 2023
  • Actori: Toni Acosta, Fran Cantos, Andrea Gara, Emilio Gutiérrez Caba, Miren Ibarguren, Lorena López, Ivan Massagué, Gracia Olayo, Óscar Ortuño,
  • Regie: Carlos Therón
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Spania
0 Voturi
16.04.2023, 15:18
271
0
Să ne scufundăm mai adânc în lumea captivantă a paranormalului și să ne alăturăm celor trei femei neobosite care le investighează. Acești cercetători talentați se confruntă constant cu fenomene misterioase care îi fac să caute răspunsuri la întrebări legate de misticism și necunoscut. Cu toate acestea, după cum vă puteți imagina, lucrul cu paranormalul poate fi periculos și iată cele trei eroine ale poveștii noastre care se trezesc brusc în fața noilor provocări. De data aceasta, se confruntă cu o adevărată provocare când șeful organizației lor, părintele Pilon, dispare. Acest eveniment șochează eroinele și le face să se gândească la ceea ce este dincolo de înțelegerea lor.

Între timp, motive incitante din istoria grupului Hepta încep să apară. Acest grup devine ținta principală a femeilor și ele decid să-i descopere secretele. Cu toate acestea, ei nu știu că forțele periculoase pândesc în cadrul grupului care nu ezită să-și folosească abilitățile sinistre.

HD Fenómenas Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar