Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Distrugătorul lumii (2023)
CAM

Distrugătorul lumii (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Boy Kills World
  • Gen: Thriller, Acţiune, Filme SUA, Filme Germania, HD, Filme 2023
  • Actori: Bill Skarsgård, Famke Janssen, Jessica Rothe, Michelle Dockery, Brett Gelman, Isaiah Mustafa, Yayan Ruhjan, Nicholas Crovetti, Cameron Crovetti, Quinn Copeland
  • Regie: Moritz Mohr
  • Traducere: ENG
  • Tara: Germania, Africa de Sud, SUA
6 Voturi
30.04.2024, 11:11
198
0
În vremurile întunecate ale post-apocalipsei, printre orașe distruse și civilizații uitate, a trăit un tânăr surdo-mut pe nume Boy. Tragedia l-a lovit când Hilda Van Der Kooy, conducătorul nemilos al unei dinastii corupte, a provocat moartea familiei sale. Rămas singur în această lume haotică, Boy își găsește refugiul în adâncurile junglei, unde întâlnește un șaman misterios. Acest înțelept îi deschide calea către măiestria artelor marțiale, văzând în tânăr potențialul de a deveni un instrument puternic de răzbunare. După ani de antrenament riguros, plini de greutăți și descoperire de sine, Boy se transformă într-un războinic neclintit, gata să înfrunte cruzimea unei dinastii puternice. Drumul său îl conduce către un grup de rezistență care, ca și el, încearcă să răstoarne tirania Hildei Van Der Kooy. În acest grup, el găsește nu numai oameni cu gânduri asemănătoare, ci și o nouă familie, ceea ce îl ajută să realizeze că puterea lui constă nu numai în abilitățile sale de luptă, ci și în capacitatea sa de a uni oamenii.

Împreună, încep o mișcare complexă și periculoasă împotriva dinastiei, folosind atât forța brută, cât și strategii sofisticate. Băiatul, datorită fundației sale neobișnuite și abilităților unice, devine rapid o figură cheie în această luptă pentru libertate. În ciuda muțeniei sale, el comunică cu asistenții săi prin gesturi și simboluri, demonstrând că cuvintele nu sunt întotdeauna necesare pentru a transmite hotărâre și conducere.

HD Boy Kills World Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)