Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Watcher (2022)
HD

Watcher (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
21.08.2022, 08:21
527
0
Cel mai înfricoșător element al imaginii este Bjorn Gorman, cunoscut fanilor Doctor Who din Torchwood. Amenințarea care emană de el este aproape palpabilă, dar personajele principale ale filmului Observer au puține senzații și presupuneri, au nevoie de fapte și, prin urmare, se cufundă din ce în ce mai adânc în mahalalele înfiorătoare ale fostei lagăre socialiste - acțiunea imaginii s-a desfășurat. în Bucureştiul modern.
Privind personajul principal interpretat de Mikey Monroe, se pare că aceasta este fata adultă din Mitchell's It. De asemenea, Karl Glusman pare că nu și-a revenit niciodată din ororile lui Noe's Love și Refn's Neon Demon. Numai aceste personalități ar fi suficiente pentru a rătăci prin câmpurile asociațiilor, dar regizoarea aruncă și referiri la „Murder Mystery in Manhattan”, „Charade” și, probabil, la altceva.

HD Watcher (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar