Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Tigrul alb (2021)
HD

Tigrul alb (2021) subtitrat si tradus in Romana

4.7
3 Voturi
10.02.2021, 22:37
568
1
Angajat de o familie bogată, un șofer indian ambițios își folosește inteligența și viclenia ca să scape de sărăcie și să ajungă antreprenor. Film bazat pe un roman de succes.

HD The White Tiger Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (1)
avatar
avatar
0
1 FilmeNoi • 19:22, 05.02.2023
Filmul are loc în 2010. În doar o săptămână, premierul chinez va ajunge în India într-o vizită de lucru. Unul dintre elementele din programul său este cunoașterea antreprenorilor locali. Dar până când se întâmplă acest lucru, Balram îi scrie o scrisoare în care vorbește despre viața lui. Eroul a crescut în sărăcie și nu a avut nici cea mai mică speranță pentru un viitor mai bun. Tot ce-și dorea era să obțină o slujbă la un bărbat bogat. Și apoi, într-o zi, soarta i-a zâmbit. Tipul și-a putut îndeplini visul. Fiul unui bogat local s-a întors din America, care a devenit „stăpânul” lui Balram. Această muncă și cunoașterea înaltei societăți schimbă foarte mult viziunea despre lume a unui om sărac naiv. Cum se vor termina toate acestea?
Urmărește filmul online „The White Tiger” la calitate HD bună pe site-ul nostru, gratuit și fără înregistrare.