Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
The Greatest Beer Run Ever (2022)
HD

The Greatest Beer Run Ever (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
2 Voturi
01.10.2022, 14:28
903
0
Acțiunea imaginii are loc în anii șaizeci. Este o perioadă de evenimente istorice importante, când spiritul rebel al poporului și-a ridicat steagurile în lupta pentru dreptate și filantropie. Războiul din Vietnam, inutil pentru nimeni, cu excepția politicienilor lacomi, a luat nenumărate vieți de soldați și civili obișnuiți. Demonstrații au loc în multe orașe mari ale Americii, al căror scop este să oprească vărsarea de sânge fără sens și se întâmplă ca nici măcar forțele detașamentelor de poliție să nu reușească să calmeze mulțimea care furie în mânie dreaptă. The Greatest Beer Run Ever (2022)(2022) vizionați online gratuit la calitate înaltă HD 720.
Chiki este un vizitator obișnuit al tavernei, care are propria părere despre evenimentele care au loc și, ca un adevărat patriot al țării sale, își face griji cu privire la situația de pe front în timp ce bea bere rece. După un alt pahar, unui om vine cu o idee grozavă, la prima vedere, de a livra bere americană soldaților armatei americane care se află în poziții de luptă, pe care probabil că toți au ratat-o. Luând niște lăzi, Chiki pleacă spre Vietnam, fără să ghicească încă ce aventuri și descoperiri îl așteaptă în această călătorie neașteptată care îi va schimba complet viața.

HD The Greatest Beer Run Ever (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)