Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Coana Mare: Așa tată, așa fiu (2011)
HD

Coana Mare: Așa tată, așa fiu (2011) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Big Mommas: Like Father, Like Son (2011)
  • Gen: Filme SUA, Comedie
  • Actori: Brandon T. Jackson, Martin Lawrence
  • Regie: John Whitesell
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
02.10.2022, 15:51
207
0
Urmărește online comedia criminală americană Big Mommas: Like Father, Like Son (2011), cunoscută și sub numele de Big Momma's House 3. Aceasta este o continuare minunată a celor două filme anterioare, în care polițistul s-a reîncarnat cu pricepere ca o femeie mare și a prins criminali. În acest film, vom vedea noua afacere a protagonistului, dar acum fiul său tânăr și prost va lucra cu tatăl său. Premiera mondială a avut loc pe 16 februarie 2011. Regizorul imaginii a fost John Whitesell, care a lucrat la părțile anterioare ale casetei. Acest film va mulțumi privitorul cu același Martin Lawrence, umorul său strălucitor și talentul actoricesc minunat. Box office-ul a dublat bugetul filmului. Această comedie excelentă poate fi vizionată în siguranță împreună cu familia și prietenii și asigurați-vă că veți obține o experiență de vizionare plăcută.
Intriga filmului „Big Moms: Son Like Father”: mama mare se întoarce, iar acum cu un partener. Malcoln Turnet este un agent FBI care continuă să lucreze pentru binele societății sub masca lui Big Mom. Fiul său Trent tocmai a absolvit liceul și acum este în drum spre Universitatea Duke. Însă tânărul visează să fie rapper și să fie într-un dezacord constant cu tatăl său. Trent nu are încă optsprezece ani și nu poate semna un contract care să-i deschidă lumea spectacolului în toată gloria. Dar Malcoln refuză să semneze actele și merge la o altă misiune, unde fiul său îl ia prin surprindere și îi cere să devină rezonabil și să semneze un contract. Acum capturarea bandiților a eșuat și Malcoln trebuie să se ascundă de criminali împreună cu fiul său...
Puteți viziona comedia online Big Mommas: Like Father, Like Son (2011) pe site-ul nostru, la calitate HD bună, gratuit și fără înregistrare. Veți găsi mult umor și o dispoziție grozavă!

HD Big Mommas: Like Father, Like Son (2011) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1 Stream 2
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar