Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Father & Soldier (2023)
CAM eng

Father & Soldier (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
6 Voturi
23.01.2023, 00:13
1011
0
Inseparabila familie senegaleză Diallo, la fel ca mulți alții, se trezește implicată în pietrele de moară din Primul Război Mondial. Europa războinică atrage în mrejele sale mii de tineri soldați care nu au avut timp să vadă viața. Tinerii băieți luptă cu înverșunare pe câmpul de luptă, riscându-se pentru un cer liniștit și un viitor mai luminos. Unul dintre angajații disperați se dovedește a fi un senegalez Tierno, în vârstă de 17 ani, care nu bănuiește cu ce va avea de înfruntat. Un soldat curajos, dar naiv, care crede în victorie, merge împotriva dorințelor și temerilor tatălui său. Filmul Tată și fiu (2023) vizionați online gratuit la calitate bună hd 720.
Un rezident al coloniei franceze urmează să-și plătească datoria față de patria sa și să opună o rezistență demnă, în ciuda informațiilor primite despre pierderi. Părintele Bakary Diallo, realizând toată responsabilitatea și pericolul, se înscrie pe front ca voluntar pentru a fi alături de fiul său. Anticipând necazurile, el este gata să facă orice pentru a-și proteja urmașii.

HD Tirailleurs (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar