Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Rupe-tot (2010)
HD

Rupe-tot (2010) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Kick-Ass (2010)
  • Gen: Fantastic, Acţiune, Filme SUA, Aventuri, Comedie
  • Actori: Aaron Taylor-Johnson, Chloë Grace Moretz, Nicolas Cage, Mark Strong, Christopher Mintz-Plasse, Lindsay Fonseca, Omari Hardwick, Clark Duke, Evan Peters, Michael Rispoli
  • Regie: Matthew Vaughn
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
11.01.2024, 15:35
90
0
Urmărește online filmul „Kick-Ass”. Imaginea a apărut pe ecrane în 2010. Vom vedea un film de acțiune foarte spectaculos, coprodus de Marea Britanie și SUA. Matthew Vaughn a reușit să facă o imagine aparent comică, dar pe o temă foarte serioasă. Acesta nu este doar un film de acțiune strălucitor, ci și o adevărată dramă emoțională profundă. Actorii și-au făcut treaba cu brio, iar acompaniamentul muzical a ajuns pe listele de melodii ale multor oameni, este foarte memorabil.
Un pic despre intriga filmului. Dave Lizewski este un elev obișnuit de liceu. Tipul este un adolescent simplu, dar cu proprii lui gândaci în cap. Se îmbracă periodic într-un costum de super-erou. Și deși nu are talente speciale, tipul încearcă să lupte cu criminalii cu puțina lui forță. În același timp, o fetiță de 11 ani zdrobește gangsteri în stânga și în dreapta cu sabia ei. Și fiul unui gangster influent. Ei încearcă să afle cine se ascunde în spatele măștii unui super-erou. Cine este acest Dave și cum îl poți folosi în scopurile tale?
Dacă aveți un minut gratuit, îl puteți petrece oricând util și viziona online filmul „Kick-Ass” la calitate HD bună pe portalul nostru de filme, gratuit și fără înregistrare obositoare.

HD Kick-Ass (2010) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar