Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Recompensă cu bucluc (2010)
HD

Recompensă cu bucluc (2010) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
05.02.2023, 21:32
348
0
Urmărește filmul de comedie online „The Bounty Hunter ” scris de Sarah Thorpe. Filmul a fost regizat de Andy Tennant. Filmul a ajuns pe marile ecrane în 2010. Poza s-a dovedit a fi destul de ușoară și romantică. Aceasta este dovada că există doar un pas de la ură la iubire, iar o persoană nu înțelege imediat ce se întâmplă. Un cuplu minunat de actori care au jucat rolurile principale și-au descurcat cu măiestrie munca. Acest film amuzant și destul de dinamic va atrage fiecare spectator.
Intriga filmului: numele personajului principal este Milo, este un fost polițist și acum este angajat în capturarea persoanelor care au scăpat de cauțiune. Milo primește o nouă sarcină, să o prindă și să o trimită la închisoare pe jurnalista Nicole. Ea nu s-a prezentat în instanță din cauza unei anchete jurnalistice care i-a implicat pe foștii angajați ai lui Milo. Ironia situației este că această jurnalistă Nicole este fosta soție a lui Milo. Fosta soție este ajutată să lucreze de un prieten și coleg Stuart, care crede din greșeală că există o aventură între ei și pleacă pe urmele fetei. Fostului polițist nu i-a fost greu să-și găsească soția, pentru că de-a lungul anilor de viață de cuplu a învățat temeinic toate obiceiurile ei. Dar pentru a duce fata la secția de poliție, personajul principal trebuie să treacă printr-o serie de aventuri comice și tragice...
Puteți viziona filmul „The Bounty Hunter (2010)” online pe site-ul nostru la o calitate HD bună, de altfel, fără înregistrare și complet gratuit. Vă dorim vizionare distractivă și plăcută!

HD The Bounty Hunter (2010) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)