Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Casa Dragonului (2022) Episod 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
HD

Casa Dragonului (2022) Episod 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 subtitrat si tradus in Romana

4.7
2 Voturi
10.10.2022, 17:03
8934
0
Aceste evenimente au avut loc în vremuri străvechi într-o stare fictivă în care nimeni nu a fost surprins de dragonii care zboară pe cer. Înainte de celebra poveste spusă în filmul de cult „Game of Thrones”, mai erau două secole lungi. Valyria a fost condamnată, așa că membrii celui mai puternic clan Targaryen pleacă spre vest. Pe drum dau peste un teritoriu necunoscut de dimensiuni enorme - continentul Westeros. Iată regatele care sunt puternic în dezacord unele cu altele.

Intriga serialului se concentrează pe „Dansul dragonilor”. Acesta a fost numele dat războiului civil care a început în 129 de la cucerirea lui Aegon I și s-a încheiat în 131. O bătălie grandioasă a fost declanșată de două ramuri ale familiei Targaryen. După moartea lui Viserys I Targaryen, a început o luptă acerbă pentru putere. Două persoane au început să revendice Tronul de Fier. Pe de o parte este Prințul Aegon Targaryen, iar pe de altă parte este Prințesa Rhaenyra Targaryen. Prințul s-a bazat pe sprijinul Partidului Negru. În același timp, Partidul Verzilor a mers după Prințesa Rainier. Urmărește serialul TV House of the Dragon 2022 la calitate bună în toate sezoanele, toate serialele la rând în HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit. Vizualizarea în și în limba originală cu subtitrări este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe televizoare inteligente.

HD Casa Dragonului (2022) Episod 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Episod 1Episod 2Episod 3Episod 4


Episod 5


Episod 6


Episod 7


Episod 8

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar