Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Cascadorul (2024)
CAM

Cascadorul (2024) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Fall Guy
  • Gen: Dramă, Acţiune, Filme SUA, HD, Filme 2024
  • Actori: Aaron Taylor-Johnson, Ryan Gosling, Emily Blunt, Teresa Palmer
  • Regie: David Leitch
  • Traducere: ENG
  • Tara: SUA
44 Voturi
30.04.2024, 11:22
1318
0
„The Fall Guy” este un thriller american despre un cascador nereușit de la Hollywood, care are șansa de a-și dovedi profesionalismul și de a-și întoarce dragostea vieții, avându-i în rolurile principale pe Ryan Gosling și Emily Blunt; remake-ul serialului TV din 1981 cu același nume.

Complot
Colt Sievers este un cascador șomer. Viața lui pare o serie fără speranță de zile monotone. Cu toate acestea, soarta îi oferă șansa de a schimba totul: fosta lui iubită îl invită pe bărbat să joace într-un proiect cu buget mare al regizorului de la Hollywood, ca substudiu pentru o vedetă de acțiune promițătoare. Chiar dacă această „stea viitoare” nu este cu siguranță cea mai bună persoană din lume, Colt este de acord cu propunerea.

Când un star de cinema în ascensiune dispare, Colt își asumă responsabilitatea să-l găsească și să-l salveze din ghearele gangsterilor de la Hollywood, în speranța de a-și recâștiga dragostea trecută, salvând filmul și demonstrând că este cel mai bun cascador. Va reuși în sfârșit Sievers să iasă din stupoarea în care l-au pus eșecurile sale din trecut?

HD The Fall Guy Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)