Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Raidul 2 (2014)
HD

Raidul 2 (2014) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Raid 2: Berandal (2014)
  • Gen: Thriller, Acţiune, Filme SUA, Crimă
  • Actori: Iko Uwais, Arifin Putra, Yayan Rukhyan, Julie Estelle, Oka Antara, Alex Abbad, Cecep Arif Rahman, Doni Alamsyah, Tio Pakusodevo, Roy Marten
  • Regie: Gareth Evans
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Indonezia, SUA
0 Voturi
02.01.2024, 16:17
70
0
Au trecut exact două ore de la evenimentele din primul „Raid”, în care un grup de forțe speciale a luat cu asalt în casa unei bande de traficanți de droguri. Polițistul Rama (Iko Uwais), care a reușit să supraviețuiască infernului primului raid, discută cu șeful unei unități de poliție deosebit de secretă care este angajată în identificarea corupției în conducerea departamentului de poliție.

Șeful îi explică lui Rama că acum este vânat de oameni atât de serioși, care nu se vor opri la nimic, așa că dacă Rama vrea să-și protejeze familia, trebuie să intre sub acoperire pentru a demasca conducerea coruptă. Rama nu are unde să meargă și este de acord.

Pentru început, Rama este trimis la închisoare pentru a se putea mulțumi cu Uso (Arifin Putra), fiul marelui șef al crimei Bangun (Tio Pakusodevo).

Ei încearcă să-l omoare pe Uso în închisoare, Rama îl salvează pe tip în timpul unei lupte majore din închisoare, așa că, la ieșirea din închisoare, Rama primește recunoștința lui Bangun și este angajat ca slujbașul lui Uso.

Între timp, nu totul este bine în regatul Bangun. Bangun a fost cândva foarte crud și a insuflat frică în toți cei cu care a avut de-a face, dar după ce Bangun și-a construit imperiul, a devenit precaut și preferă să nu-și asume riscuri. Are propriul său teritoriu și nu mai intenționează să ia teritoriu de la alți gangsteri și japonezi ticăloși.

Uso este extrem de nemulțumit de această circumstanță. Sângele îi fierbe, Uso vrea război, vrea să demonstreze că este un șef al mafiei, dar este ocupat să scoată bani de la micii traficanți de droguri și pornografi.

În cele din urmă, Uso s-a cuplat cu un anume Bejo (Alex Abbad): un bandit cu origini tulburi, care invadează din ce în ce mai cu nebunie teritoriile altora. Uso și Bejo au venit cu un plan cu care speră să-l tragă pe Bangun în războiul cu japonezii, iar apoi amândoi vor avea ceva de făcut.

HD The Raid 2: Berandal (2014) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)