Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Barbarian (2022)
HD

Barbarian (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
08.01.2024, 02:24
2014
0
O tânără fată ambițioasă visează la o carieră de succes în jurnalism. După ce a primit o invitație pentru un post vacant, Tess merge la un interviu într-un oraș străin. Folosind serviciile unui site de închiriere, ea închiriază o casă mică la marginea orașului Detroit pentru noapte, dar dintr-o dată se dovedește că, din greșeală, locul este deja ocupat. Să petreci noaptea pe stradă sau la gară nu este cea mai bună idee, mai ales că va fi foarte problematic să returnezi banii cheltuiți. Din acest motiv, Tess decide să aștepte până dimineața sub acoperiș cu un bărbat care i s-a prezentat drept Kyle.

Vecinul din prima dată pare destul de prietenos și chiar fermecător. Dar odată cu debutul zilei, fata își dă seama că această persoană este complet diferită de cine pretinde că este. În plus, ceva nu este în regulă în casa însăși, iar secretele ei întunecate vor izbucni în curând. În mod neașteptat, Tess, din cauza propriei creduli, se trezește într-o capcană mortală, iar evadarea va fi departe de a fi o sarcină ușoară.

HD Barbarian (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar