Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Marele jaf al trenului (1979)
HD

Marele jaf al trenului (1979) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
03.01.2024, 02:55
92
0
Filmul are loc în 1855. Filmul a fost regizat de Michael Crichton, bazat pe propriul său roman despre un criminal elegant și brutal care a adunat o echipă mică de bandiți cu experiență pentru a jefui un tren Folkestone care transporta aur.

Edward Pierce, membru al înaltei societăți britanice, este de fapt un criminal viclean care plănuia să deturneze 25 de mii de lire sterline în lingouri de aur trimise cu trenul de la Londra în războiul Crimeei. Pentru a face acest lucru, Pierce și partenerul său, Robert Egar, trebuie să facă copii ale a patru chei ale seifului, precum și să efectueze o serie de alte manipulări încântătoare de îndrăznețe... Michael Crichton, care a încrucișat anterior SF cu un western în „Westworld” și medicină cu un thriller în „Coma”. Eroul lui Connery este ca un alt Robin Hood romantic, îmbrăcat ca un cinic, capabil să-și spună dinții oricui - partener, amantă, judecători - asigurându-se că îl interesează bani și numai bani. Dar privitorul vede și știe că acest Pierce lucrează numai din dragoste pentru artă și din sete de aventură.

HD The First Great Train Robbery Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Server 1

Server 2

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)