Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Apocalipsul acum (1979)
HD

Apocalipsul acum (1979) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Apocalypse Now
  • Gen: Dramă, Război, Acţiune, Filme SUA, Aventuri
  • Actori: Marlon Brando, Martin Sheen, Robert Duvall, Frederic Forrest, Sam Bottoms, Laurence Fishburne, Albert Hall, Harrison Ford, Dennis Hopper, G.D. Spradlin
  • Regie: Francis Ford Coppola
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
08.01.2024, 16:02
126
0
Benjamin Willard este un agent CIA cu experiență. Acest căpitan al serviciilor secrete este trimis într-o junglă exotică. Ajuns pe teritoriul Cambodgiei, va trebui să îndeplinească o sarcină importantă. La ordinul crescătorului de pui, Benjamin trebuie să neutralizeze unul dintre ofițeri. Walter Kurtz este un colonel care a înnebunit.

Această persoană va comite multe infracțiuni grave. El este acuzat de mai multe crime ale personalului militar american. În acest moment, conduce detașamentul de soldați locali pe care l-a creat. Este o persoană extrem de inadecvată care trebuie distrusă. El reprezintă un pericol pentru întreaga operațiune militară din Cambodgia. Numai Benjamin îl poate găsi și neutraliza. Ofițerul CIA este instruit, informat și trimis în groaza de lucruri pentru a-și îndeplini misiunea.

Dar deja pe drum, el întâlnește o serie întreagă de situații ciudate. Fiecare pas pe care îl face este plin de pericol. Sarcina se dovedește a fi dificilă nu numai fizic, ci și mental. Apropiindu-se din ce în ce mai mult de destinație și de obiectivul său, observă din ce în ce mai mult că el însuși aparent a luat-o razna. Dar cum să separăm realitatea de iluzii când totul pare deja atât de unit. Această operațiune va fi cea mai dificilă din întregul său serviciu.

HD Apocalypse Now Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar