Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Nosferatu, fantoma nopții (1979)
HD

Nosferatu, fantoma nopții (1979) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Nosferatu: Phantom der Nacht (1979)
  • Gen: Horror, Filme frantuzesti, Filme Germania
  • Actori: Klaus Kinski, Isabelle Adjani, Bruno Ganz, Roland Topor, Walter Ladengast, Dan van Hoosen, Jan Groth, Carsten Bodinus, Maartje Grohmann, Rijk de Goyer
  • Regie: Werner Herzog
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Germania, Franța
0 Voturi
20.01.2024, 00:16
114
0
Călătoria unui agent imobiliar modest Jonathan Harker prin întinderile incredibil de atmosferice ale Transilvaniei, grăbindu-se să întâlnească un client misterios interesat să cumpere proprietăți de peste mări, îl conduce către un castel străvechi situat la o distanță considerabilă de civilizație. Acolo îl întâlnește pe contele Dracula, care duce un stil de viață retras, cu o înfățișare înspăimântătoare și un secret întunecat, care ulterior îi dă peste cap ideea lui Jonathan despre o lume familiară și rațională. Proprietarul clădirii gotice se dovedește a fi un străvechi sânge nemuritor care practic și-a pierdut nu numai aspectul uman, ci și sentimentele, mânat doar de o sete de sânge de nestins. Dracula este plin de planuri sinistre care îl îndepărtează de zidurile dărăpănate ale unui refugiu străvechi într-o lume plină de viață și pasiuni, fără să conștientizeze pericolul care planează asupra lui.

HD Nosferatu: Phantom der Nacht (1979) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1 Stream 2
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar