Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Orfana: Îngerul morții (2022)
HD

Orfana: Îngerul morții (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
5 Voturi
21.02.2024, 14:07
2095
1
Lina Klammer suferă de o boală destul de rară, din cauza unei încălcări a activității hormonale a corpului, fata chiar și la vârsta adultă pare a fi un copil. Vine momentul în care Lina evadează dintr-o clinică de psihiatrie din Estonia și pleacă în Statele Unite, unde se preface a fi Esther, fiica dispărută a soților bogați Richard și Katie Albright. Cu toate acestea, alții observă că Esther returnată nu seamănă prea mult cu fata pe care rudele și prietenii familiei Albright o cunoșteau cu patru ani mai devreme. Lina creează desene frumoase și pline de semnificație, iar imaginile înfățișate de Esther păreau extrem de primitive. Impostorul face tot posibilul să-și țină emoțiile sub control și să nu-și permită crize de furie și căderi, dar membrii mai în vârstă ai familiei încep să bănuiască că s-a instalat în casă un mincinos deștept, care nu este deloc moștenitoarea lor. De teamă de expunere, Lina începe să elimine din calea ei pe toți cei care sunt capabili să descopere adevărul.

HD Orphan: First Kill (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1 Stream 2
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (1)
FilmeNoi
FilmeNoi Admin 21.08.2022, 08:29
Fata suferă de o tulburare hormonală și psihologică rară. Ea scapă dintr-un spital de psihiatrie și pleacă în căutarea unui nou cămin.

După ce a părăsit Estonia și a ajuns în America, personajul principal își găsește o familie și încearcă să se integreze în ea. Noul anturaj al protagonistei este inițial dispus față de ea, dar în curând noul venit are un inamic periculos în persoana tinerei mame nebune a unui copil care a dispărut cu ceva timp în urmă. Între o femeie și un adolescent izbucnește o dușmănie ireconciliabilă, ceea ce duce la tragedie.
0