Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Jujutsu Kaisen 0 (2022)
Trailer

Jujutsu Kaisen 0 (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
13.08.2022, 21:41
730
0
Protagonistul prequel-ului Magic Battle, Yuta, este bântuit de spirite. După un accident de mașină care a ucis prietena lui din copilărie Rika Orimoto, spiritul ei blestemat a rămas cu el sub forma unui monstru însetat de sânge. Fata o însoțește pe Yuta și îl apără cu înverșunare împotriva voinței lui. Yuta este forțată să găsească o modalitate de a controla puterea monstruoasă a Rika și de a opri vărsarea de sânge care urmează cruzimii ei. În curând, el disperă să găsească o modalitate de a o liniști pe Rika și decide să moară singur și astfel să pună capăt suferinței și morții.

Cu toate acestea, el cade în mâinile paznicilor secreti ai lumii, chemați să lupte cu spiritele rele precum Rika. Profesorul de la Tokyo Metropolitan Technical College, Gojo Satoru, îi sugerează să studieze magia pentru a învăța cum să controleze și să manipuleze puterea distructivă a lui Riki. Yuta intră în primul an și învață arta jujutsu. El se obișnuiește curând cu abilitățile sale, își găsește prieteni adevărați și, în cele din urmă, își câștigă speranța de a o opri pe Rika, dar lumea șamanilor și a spiritelor jujitsu blestemate este mai periculoasă decât mânia unui singur spirit precum Rika.

HD Jujutsu Kaisen 0 (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar