Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Crăciun de coșmar (2022)
HD

Crăciun de coșmar (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
3 Voturi
25.12.2022, 17:08
2700
0
Aceasta este o interpretare puternică și dură a legendei mitice a lui Moș Crăciun. După cum sugerează și titlul, aceasta nu este o poveste obișnuită, de Crăciun fericit, dar este și impregnată de spiritul Crăciunului. Este ajunul sărbătorii, Moș Crăciun merge să-și facă datoria anuală de a livra cadouri. Dar nu se aștepta ca munca lui importantă să fie întreruptă de o grămadă de bandiți și să-și transforme noaptea minunat planificată într-o mizerie sângeroasă.

Imediat ce aterizează la casa fetiței de pe lista sa, este înconjurat de răufăcători care mânuiesc arme și este atacat. Se pare că un grup de mercenari au preluat casa unei familii bogate, luând pe toți ostatici. Singurul lucru pe care răufăcătorii nu l-au prevăzut a fost că ar trebui să se confrunte cu eroul neprevăzut Moș Crăciun. Și nu îi va trata ca pe un sfânt de Crăciun cu o pungă de cadouri.

HD Violent Night (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)