Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
The Inhabitant (2022)
HD

The Inhabitant (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
09.10.2022, 12:27
351
0
Un orășel este zguduit de o serie de crime misterioase. O crimă înfricoșătoare de dovezi este atrasă de un tânăr locuitor al orașului. Dar dovezi directe ale implicării ei în fiecare caz nu pot fi găsite. Tara este o elevă de liceu care încearcă să-și rezolve problemele. Dar, spre deosebire de colegii ei care sunt ocupați să studieze și să se pregătească pentru balul de absolvire, ea este preocupată de lucruri complet diferite. Fata aude voci și vede imagini groaznice. Are coșmaruri în care devine un criminal.

De îndată ce se întâmplă acest lucru, cineva din oraș moare. Tara înțelege ce se află în spatele crimelor. Ea este bântuită de un blestem de familie. Eroina este o descendentă a infamei topor Lizzie Borden. Ea este convinsă de presupunerile ei vizitând casa unei rude groaznice. Dar fata va trebui să afle singură tot adevărul. Părinții, speriați de halucinații și de comportamentul ciudat al fiicei lor, neagă categoric argumentele acesteia. Sau poate că nu știe încă toate secretele familiei ei.

HD The Inhabitant (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar