Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Coming 2 America (2021)
HD

Coming 2 America (2021) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Filme 2021, Filme SUA, Aventuri, Comedie
  • Actori: James Earl Jones, Eddie Murphy, Arsenio Hall, Shari Headley, Jermaine Fowler
  • Regie: Craig Brewer
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
2 Voturi
09.01.2023, 00:00
667
1
Continuarea filmul de buna comedie din anul 1988 „Coming in America” (Venind in america), in care Akeem, printul (Eddie Murphy) afla ca fiul sau de mult pierdut, se afla in America, acesta trebuie sa se intoarca acolo pentru a-l gasi, fiul sau putand sa fie de asemenea monstenitorul tronului din Zamunda.

HD Coming 2 America (2021) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (1)
FilmeNoi
FilmeNoi Admin 28.12.2023, 23:47
Akeem este un membru al familiei regale din Zamunda care se află într-o situație dificilă. Soția legală, pe care bărbatul a adus-o cândva din Statele Unite, nu i-a putut da un moștenitor. Cui i se va preda tronul în viitor? Problema este serioasa. Deodată, eroul află că fiul său de sânge crește pe pământ american. Fără să se gândească de două ori, noul tată se grăbește peste ocean. Călătoria monarhului o supără foarte mult pe fiica lui cea mare. Fata nu vrea să vadă un potențial concurent în familie. În lista necazurilor care s-au abătut pe Akim, apare și un general trădător, care plănuiește să preia puterea în propriile mâini. Invadatorul viclean este gata să folosească orice metodă pentru a-și atinge scopul.
0