Amandla 2022
HD

Amandla 2022 subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Netflix, Dramă, Filme 2022, Crimă
  • Actori: Lemogang Tsipa as Impi Thabo Rametsi Thabo Rametsi as Nkosana Thabiso Masoti as Young Impi Bahle Mashinini as Young Nkosana Israel Matseke-Zulu as Shaka(as Israel Makoe) Nqobile Sipamla as Nomusa
  • Regie: Nerina De Jager
  • Traducere: Subtitrat
2 Voturi
08.02.2022, 19:14
331
0
Folosește Codul Promoțional FilmeNoi și primești un bonus de 200 de euro!
Evenimentele din filmul Amandla gravitează în jurul fraților Impi și Nkosan. Treaba lor este să vâneze păsări. Frații locuiesc la fermă, unde lucrează și ei. Când s-au mutat din KwaZula, întreaga familie a fost primită de domnul Jacob. La acea vreme, negrii erau batjocoriți periodic de rasiștii albi. Fiica lui Jacob a fost martoră la una dintre aceste scene de agresiune, i s-a făcut milă de Impi, i-a oferit niște bani și l-a sărutat. Nkosan a fost nemulțumit și și-a raportat fratele rasiștilor. Albii au fugit pe neașteptate în casa lor noaptea și și-au ucis părinții, iar băieții au reușit să scape. După aceste evenimente, frații locuiesc în Isando, unde Impi trebuie să câștige bani furând pentru a supraviețui și a-și hrăni fratele.

Astfel de câștiguri sunt destul de profitabile și Nkosana chiar a învățat cu acești bani. Dar viața schimbă totul dramatic, frații au devenit dușmani. Ei sunt acum pe părți opuse ale justiției. Vor deveni prieteni apropiați ca înainte? Mediul prost al lui Impi îl atrage și mai mult într-o viață criminală. Este folosit, în propriul interes, de către o autoritate penală. Tipul a vrut să se lege de crimă, deoarece este riscant.

HD Amandla 2022 Subtitrat in Limba Romana

Stream 1
Comments (0)
1