Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Luck (2022)
HD

Luck (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
5 Voturi
07.08.2022, 11:19
777
0
Protagonistul filmului pe nume Alex este un aspirant diplomat și doar învață elementele de bază ale managementului. Cu toate acestea, în ciuda vârstei sale fragede, Ventroy are planuri pe termen lung pentru o carieră și se preconizează că va avea un viitor profitabil în angajare. Printre altele, un bărbat are calitățile și talentele necesare care sunt inaccesibile colegilor seniori din magazin. Acum principalul este că norocul îl urmărește și nu ar trebui să-ți asumi riscuri jucând cu soarta. Astfel, tipul cu entuziasm își asumă în mod constant responsabilitatea pentru chestiuni de importanță națională deosebită. Odată a existat un caz de mare profil cu dispariția busolei de aur a Spaniei.

A fost răpit de celebrul hoț și escroc Frank. Acum cazul este încredințat personal profesionistului Alex. El este cel care trebuie să calculeze rapid locația și să-l prindă pe piratul timpului nostru, dar sarcina este complicată de faptul că criminalul caută de mult timp numeroasele servicii speciale ale statului. Cu toate acestea, este dificil să faci față singur sarcinii, iar în acest caz este necesar să implici o femeie diplomată din Spania, precum și să obții sprijinul unui avocat din Statele Unite.

HD Luck (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)