Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
O răzbunare cu gust (2015)
HD

O răzbunare cu gust (2015) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Dressmaker
  • Gen: Dramă, Thriller, Comedie
  • Actori: Judy Davis, Hugo Weaving, Sarah Snook, Liam Hemsworth, Kate Winslet, Caroline Goodall, Kerry Fox, Rebecca Gibney, Sacha Horler, James Mackay
  • Regie: Jocelyn Moorhouse
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Australia
0 Voturi
08.01.2024, 22:42
84
0
Pe vremuri, tânăra Tilly Dunnage (Kate Winslet) a fost expulzată din orașul ei natal, australian, Dungatar, pentru că era suspectată de uciderea fiului primarului. Tipul ăsta îl frământa constant pe Tilly, iar când a fost găsit cu gâtul rupt și Tilly era în apropiere, nimeni nu a avut întrebări.

A trecut mult timp, iar Tilly, care a studiat meșteșugul de modărist la Paris, s-a întors pe neașteptate în orașul ei natal.

La început nu este foarte clar de ce a făcut asta. Mama lui Tilly, Molly (Judy Davis), nu își recunoaște fiica; aproape tot orașul încă o urăște.

Cu toate acestea, se dovedește că Tilly abia își amintește circumstanțele a ceea ce s-a întâmplat în copilărie, așa că ea însăși nu știe de mâinile cui a fost uciderea fiului primarului. Și ea începe treptat să restabilească imaginea evenimentelor, deși acest lucru este foarte, foarte greu de făcut.

În plus, s-a dovedit că Tilly este o modăreață absolut uimitoare și, datorită muncii ei, locuitorii orașului au fost complet transformați.

Primarul, care îl urăște pe Tilly, cheamă un alt modăresc din orașul mare, cu care se bagă în tot felul de ticăloșii, dar al doilea modărist nu are bun gust, așa că locuitorii orașului preferă ținutele din Tilly.

Tilly începe să se întâlnească cu prietenul ei din copilărie, chipeșul Teddy McSweeney (Liam Hemsworth).

Dar locuitorii orașului, deși se bucură de priceperea lui Tilly, continuă totuși să o urască.

HD The Dressmaker Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Server 1


Server 2


Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)