Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Era și timpul! (2013)
HD

Era și timpul! (2013) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: About Time
  • Gen: Dramă, SF, Filme englezesti, Comedie
  • Actori: Domhnall Gleeson, Rachel McAdams, Bill Nighy, Tom Hollander, Margot Robbie, Lydia Wilson, Lindsay Duncan, Richard Cordery, Josh McGuire, Will Merrick
  • Regie: Richard Curtis
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Marea Britanie
0 Voturi
09.01.2024, 01:32
73
0
Timm Lake este cel mai obișnuit și neremarcabil tip. Dar viața lui se schimbă dramatic de adolescent, când află că are o abilitate extrem de neobișnuită la care mulți oameni visează în secret. Într-o zi, tatăl l-a așezat pe băiat în fața lui și i-a spus că toți bărbații din familia lui pot călători în trecut. Acest dar a fost transmis din generație în generație de câteva secole. La început, Timm nu crede și crede că tatăl său o ia razna. Dar apoi decide să încerce să se întoarcă în timp pentru a trece examenul. Acest moment devine începutul călătoriei regulate în timp. Timm își folosește destul de des darul: dacă întârzie la serviciu, dacă se ceartă cu fetele, când termină niște sarcini, când dă examene la academia de drept. În general - în detaliu. Dar într-o zi, un tip vede o fată incredibil de frumoasă în metrou, a fost, după cum se spune, dragoste la prima vedere. Timm se întoarce în acest moment din nou și din nou pentru a-l admira pe străin mai mult, dar nu îndrăznește să o cunoască. Drept urmare, el se apropie în cele din urmă de fată și încep o relație. Dar Timm încă nu realizează că mișcările sale inocente în timp pot duce la consecințe destul de triste.

HD About Time Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)