Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Minunea (2017)
HD

Minunea (2017) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Wonder
  • Gen: Dramă, Familie, Filme 2017, Filme SUA
  • Actori: Jacob Tremblay, Owen Wilson, Izabela Vidovic, Julia Roberts, Noah Jupe, Mandy Patinkin, Davide Diggs, Sonia Braga, Danielle Rose Russell, Najee Jeter
  • Regie: Stephen Chbosky
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
05.01.2024, 03:27
107
0
Cândva, într-o familie obișnuită, s-a născut un băiat uimitor fără chip, pe care părinții lui l-au numit „August”. Mama și tatăl nu l-au abandonat pe nou-născut pentru că l-au iubit. Ei au continuat să creadă că medicina va putea în curând să-și ajute fiul. Bărbatul și femeia mergeau în fiecare an la spital și s-au operat. Chirurgii au încercat să pună în ordine fața băiatului, dar nu au reușit să o facă complet. Acum personajul principal crește și poartă o cască pe care i-a dat-o tatăl său. Personajul nu o va scoate în fața altor copii pentru a se simți încrezător. În curând băiatul trebuia să meargă la școală, dar nu a putut. Copilului îi este teamă că colegii săi nu îl vor accepta. Într-o zi, părinții și-au convins fiul să-și învingă propria frică, iar Augustus a mers la școală.

HD Wonder Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar