Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
O lume ciudată (2022)
HD

O lume ciudată (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
4 Voturi
25.12.2022, 17:14
1319
0
Pregătește-te pentru o călătorie dincolo de ceea ce este posibil. Studioul de animație Walt Disney în 2022 le va oferi spectatorilor săi un cadou uimitor, sub forma unei lumi ciudate magice, bizare și non-standard. În centrul poveștii desenului animat se află o familie cunoscută drept cei mai mari exploratori care au trăit vreodată.

Căutătorul Clayde, un membru al familiei Clayde, este personajul principal. Interesele lui sunt diferite de cele ale restului familiei sale. Preferă să trăiască liniștit ca fermier. Și nu vrea nimic de-a face cu viața de cercetare îndrăzneață și periculoasă pe care o trăiesc rudele lui.

Cu toate acestea, nu totul merge întotdeauna conform planului. Când familia Clayde dă peste o lume foarte ciudată, Căutătorul este automat atras în aventură. Lumea pe care au descoperit-o include munți care se plimbă, caracatițe uriașe, animale care joacă mingea și alte creaturi bizare și nu toate sunt sigure sau prietenoase.

HD Strange World (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)