Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Dune: Part Two (2023)
HD

Dune: Part Two (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Dune: Partea II
  • Gen: Dramă, SF, Acţiune, Filme SUA, Aventuri, HD, Filme 2023
  • Actori: Rebecca Ferguson, Timothée Chalamet, Zendaya, Stellan Skarsgård, Javier Bardem
  • Regie: Denis Villeneuve
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA, Canada
1 Vot.
15.03.2024, 11:40
1482
0
Dune (2021)

Paul (Timothée Chalamet) este moștenitorul celebrei case Atreides. Împreună cu familia sa, merge într-unul dintre cele mai periculoase colțuri ale universului - pe planeta Arrakis. Cunoscută mai frecvent sub numele de Dună, planeta este un vast deșert, pârjolit de soare și locuit de monștri uriași.

Singura comoară a lui Arrakis este substanța neprețuită, care are proprietăți incredibile. Melange este capabil să prelungească viața și să deblocheze potențialul latent al creierului uman. În plus, zborurile interstelare sunt imposibile fără melange. Dorința de a poseda această resursă devine cauza conflictelor intergalactice, din cauza cărora familia lui Paul este în pericol. Ascunzându-se printre fremenii care trăiesc în deșerturile Arrakis, Paul întâlnește o fată pe nume Chani (Zendaya), care îl introduce în obiceiurile tribului ei.

După ce s-a alăturat Fremenilor, Paul a luat numele de Muad'Dib - așa cum îl numesc oamenii din deșert un mic rozător care știe să supraviețuiască în nisip. Venerat de Fremen pentru Mesia (Mahdi), Paul îi va ridica să lupte împotriva casei Harkonnen, ai cărei reprezentanți, cu permisiunea împăratului Shaddam al IV-lea, au preluat puterea asupra Arrakis și i-au exterminat efectiv pe Atreide. După ce a câștigat puterea asupra lui Dune, Paul se căsătorește cu Irulan, fiica lui Shaddam al IV-lea, și devine astfel împărat. Până atunci, Paul va fi venerat ca un mesia și supraom (Kwisatz Hardeachu) nu numai de către Fremen, ci și de către locuitorii civilizați ai imperiului, inclusiv șeful armatei Atreides, Garni Halleck (Josh Brolin), care a cunoscut el încă din copilărie.

HD Dune: Partea II Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)