Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Zăpadă de august (2023)
HD

Zăpadă de august (2023) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: First Snow of Summer (2023)
  • Gen: Dragoste, Romantic, HD, Filme 2023
  • Actori: Thomas Prenn, Verena Altenberger, Margarete Tiesel, Harald Windisch
  • Regie: Chris Raiber
  • Tara: Australia
0 Voturi
21.01.2024, 02:47
175
0
Dragostea încearcă să bată pe toată lumea în această poveste de dragoste urbană jucăușă și ciudată din Viena, debutul fermecător al scenaristului și regizorului austriac Chris Reiber.

Alexander (Thomas Prenn) crește într-o casă mică cu bunica sa iubitoare (Margaret Teazel). Pentru a evita soarta tatălui său, la a zecea aniversare, îi promite că nu se va îndrăgosti niciodată. În fiecare duminică, Alexandru îl vizitează pe tatăl său, care s-a mutat să locuiască în metroul din Viena după moartea mamei lui Alexandru.
Crescând, Alexander vrea să fie mai aproape de tatăl său și decide să obțină un loc de muncă în subteranul pierdut și găsit. Aici o întâlnește pe frumoasa și veselă Caro (Verena Altenberger) în drăguțul ei magazin de pălării din metrou. Deși Alexandru a rezistat cu succes iubirii înainte, acum jurământul său voluntar devine o promisiune dificil de îndeplinit.
Așa începe o călătorie dulce-amăruie în care va schimba anotimpurile de la vară la iarnă și, în cele din urmă, ajunge să înțeleagă că dragostea nu înseamnă a câștiga,este vorba despre risc.

HD First Snow of Summer (2023) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1