Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Ultima redută (2013)
HD

Ultima redută (2013) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: The Last Stand (2013)
  • Gen: Thriller, Acţiune, Filme SUA, Crimă
  • Actori: Arnold Schwarzenegger, Forest Whitaker, Johnny Knoxville, Rodrigo Santoro, Jaimie Alexander, Luis Guzman, Eduardo Noriega, Peter Stormare, Zach Gilford
  • Regie: Jee-woon Kim
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
12.01.2024, 01:31
87
0
În timp util, Ray Owens reușește să pună o bază solidă pentru viitoarea sa carieră ca ofițer de aplicare a legii. Treptat, a început să urce cu succes pe scara carierei și a primit o poziție de invidiat în poliția din Los Angeles. câțiva ani mai târziu, a primit conducerea unui întreg detașament care era angajat în cele mai importante și periculoase misiuni. Dar într-o zi, în timp ce își îndeplinește următoarea misiune, Ray începe să-și piardă unul dintre colegii săi după altul. După acest incident tragic, bărbatul nu și-a mai putut continua munca în Los Angeles. Pleacă de acolo și se mută într-un mic oraș de provincie, unde ocupă funcția de șeriful local. În același timp, unul dintre cei mai populari traficanți de droguri, Cortez, este condamnat la moarte. Acum îl însoțește un întreg convoi la locul execuției. Dintr-o dată, convoiul este atacat de asociații lui Cortez, care reușesc să-și salveze tovarășul din necazuri și să-și evadeze. Luând cu el un ostatic și mai mulți asistenți, Cortez, în mașina care i-a fost pusă la dispoziție, călătorește în orașul în care se află acum șeriful Owens. În ciuda situației nefavorabile, Ray este hotărât și va face totul pentru a-i opri pe criminali.

HD The Last Stand (2013) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar