Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Persuasiune 2022
HD

Persuasiune 2022 subtitrat si tradus in Romana

4.7
5 Voturi
16.07.2022, 14:25
521
0
Acțiunea filmului „Persuasiunea” are loc în secolul al XVIII-lea. Ann este o fată tânără și atrăgătoare din bogata familie Elliot. Ea locuiește într-o casă frumoasă și se comportă ca o adevărată doamnă. Ea este diferită de membrii familiei ei în multe privințe. Tatăl ei este un narcisist pompos și arogant, care este îndrăgostit de reflexia lui. Nu-i pasă de nimic altceva decât de reputația familiei. Ann trebuie să trăiască în umilință cu regulile și tradițiile clasei sale. Dar, în ciuda educației exterioare și a equanimității, domnișoara Elliot ascunde în sufletul ei experiențe de dragoste grele. În urmă cu șapte ani, era îndrăgostită de prietenul ei Fred Wentworth.

Au visat la o nuntă și au îndrăznit să vină la tatăl lor pentru a face o logodnă. Dar tatăl lui Ann nu le-a dat binecuvântarea lui și i-a interzis cu strictețe tânărului să se apropie de fiica lui. Ann a trăit cu dureri de inimă câțiva ani. În cele din urmă, familia lor a fost în pragul falimentului. Chiar în acel moment, viteazul căpitan Frederick Wentworth a apărut în pragul ușii lor. Ann își amintește despre sentimentele din trecut, dar își dă seama că căsătoria lor este imposibilă. În plus, nu este sigură că Fred are sentimente reciproce pentru ea. Ann începe să simtă simpatie pentru un alt tânăr. Sentimentele lor sunt reciproce. Dar din cauza sentimentelor ei pentru Frederick, încă se îndoiește de corectitudinea acțiunilor ei. Ce va câștiga: dragostea afecțiune sau argumentele rațiunii? Urmărește filmul Reasoning online 2022 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe televizoare inteligente.

HD Persuasion Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar