Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Autobiografia lui Nicolae Ceaușescu (2010)
HD

Autobiografia lui Nicolae Ceaușescu (2010) subtitrat si tradus in Romana

4.7
3 Voturi
07.05.2023, 23:20
177
0
Autobiografia lui Nicolae Ceauşescu nu numai că recreează sau interpretează istoria, ci explorează rolul arhivei vizuale în ea. De menționat că evenimentele revoluționare din România, procesul cuplului Ceaușescu și chiar execuția acesteia au fost difuzate în detaliu de pe ecranele televiziunii românești, formând un ecou molipsitor al opiniei publice. S-a dovedit că încercarea autorităților de a îmblânzi imaginea video s-a dovedit a fi o liliac, iar reportajele video filmate de cameramanii lui Ceaușescu în noile contexte tocmai l-au discreditat pe domnitorul României. Pretenția îndepărtată și slăbiciunea vechilor politicieni se dovedește a fi un argument în favoarea noilor politicieni. Imaginea refuză să se supună unei anumite autorități și, rămânând o dovadă neutră, servește, destul de ciudat, unei autorități universale.

Datorită demersului amănunțit al lui Uzica, monumentul de cronică „Autobiografia lui Nicolae Ceaușescu” poate fi dintr-o dată ultimul film al noului val românesc, întrucât arată condițiile politice pentru maturizarea unei lumi grotești, cenușii și amuzante care a devenit o trambulină. pentru o galaxie de filme new wave. Poate părea la fel de paradoxal și corect după filmul lui Uzhica că persoana care a influențat cel mai mult noul val românesc a fost, de fapt, Nicolae Ceaușescu.

HD Autobiografia lui Nicolae Ceaușescu (2010) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1 Stream 2
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)