Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Brigada Pestriță (2010)
HD

Brigada Pestriță (2010) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Furry Vengeance
  • Gen: Familie, Filme SUA, Filme englezesti, Filme Germania, Comedie
  • Actori: Brendan Fraser, Ricky Garcia, Eugene Cordero, Patrice O ' Neill, Jim Norton, Brooke Shields, Matt Prokop, Billy Bush, Ken Jeong, Angela Kinsey
  • Regie: Roger Kamble
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Marea Britanie, SUA, Emiratele Arabe Unite, Germania
0 Voturi
01.06.2023, 13:29
226
0
Brendan Fraser joacă rolul unui dezvoltator imobiliar care este angajat de o firmă mare și trebuie să câștige favoarea superiorilor săi. I s-a ordonat să cumpere o bucată de pădure Rocky Springs, unde va fi înființat reprezentanța companiei. Soția și fiul eroului nu sunt prea fericiți că trebuie să se mute în pustie din Chicago. Cu toate acestea, la fața locului încep să simtă viața în natură. Soția, interpretată de Brooke Shields, pregătește un târg de mediu. Fiul întâlnește o fată de aceeași vârstă, care îl împinge și la activism în apărarea naturii. Din păcate, firma tatălui lor are planuri complet diferite. Șeful Lyman va cumpăra complet pădurea, ascunzându-se în spatele diferitelor proiecte "progresive". În acest loc ar trebui să apară un bloc rezidențial de clădiri noi. Numai că există un mare obstacol: locuitorii pădurii. Animalele de pădure, de la veverițe la urși, după ce au învățat să înțeleagă foarte bine afacerile oamenilor, nu vor renunța la casa lor natală. De fapt, predecesorul eroului Fraser și-a părăsit slujba când aproape a murit după un atac de raton. Prin urmare, actualul Dezvoltator trebuie să aleagă între munca de succes și armonia cu natura — și, în cele din urmă, cu propria familie și conștiință. Ei bine, pentru început, "cei pufoși" îi vor da căldură: la urma urmei, locuitorii pădurii au toate oportunitățile de a transforma viața unui locuitor al orașului în altceva o aventură.

HD Furry Vengeance Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)