Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Crimson Peak (2015)
HD

Crimson Peak (2015) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Dramă, Fantastic, Horror, Romantic, Filme SUA
  • Actori: Mia Wasikowska, Jessica Chastain, Tom Hiddleston, Charlie Hunnam, Jim Beaver, Burn Gorman, Leslie Hope, Doug Jones
  • Regie: Guillermo del Toro
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
06.01.2024, 01:11
101
0
Filmul vorbește despre o clădire care este legendară în zonă. Se spune că aici trăiește răul, dar nimeni nu are o confirmare logică a acestor cuvinte. Toate tezele orășenilor speriați se bazează pe faptul că clădirea a fost ridicată cu mulți ani în urmă. De fiecare dată, de îndată ce vine iarna și dealul este acoperit de zăpadă, totul în apropierea casei devine roșu, de parcă panta în sine plânge lacrimi de sânge. Localnicii au încercat să găsească o explicație logică pentru aceasta, crezând că solul argilos este de vină. Nimeni nu se apropie de locul mult timp, până când apare personajul principal al filmului „Crimson Peak”. Fata a venit în sat din întâmplare. Ea locuia în apropierea celebrului loc și într-o zi a observat că cineva locuiește în casa zvonită de alături. Vecinul s-a dovedit a fi un tânăr care locuia într-un conac împreună cu sora lui. Multă vreme, fata și-a amintit chipul acestui tip - i s-a părut familiar. Nemaiputând păstra presupunerile în mintea ei, eroina vrea să-și întrebe direct vecinii cum s-ar putea cunoaște. Dar când fata se hotărăște să-i viziteze, încep să se întâmple evenimente teribile care i-ar putea schimba soarta pentru totdeauna.

HD Crimson Peak (2015) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Server 1


Server 2Server 3

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)