Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Sonic the Hedgehog 2 (2022) dublat
HD

Sonic the Hedgehog 2 (2022) dublat subtitrat si tradus in Romana

4.7
0 Voturi
14.08.2022, 16:36
744
0
Sonic 1 Continuarea lungmetrajului din 2020 Sonic the Hedgehog 2, regizat de Jeff Fowler, a fost lansată oficial.
Deoarece multe studiouri au decis să suspende lansarea de noi produse în Rusia, continuarea uneia dintre cele mai bune adaptări de jocuri video nu va ajunge la box office-ul rusesc. Având în vedere asta, probabil vă întrebați când va fi lansat filmul digital.
Data de lansare pentru Sonic the Movie 2 pe DVD este stabilită pentru 15 iulie 2022. Filmul va fi lansat pe Blu-ray în aceeași zi. Edițiile de disc apar de obicei la aproximativ 12-16 săptămâni după lansarea în cinematografe, iar Paramount Pictures va urma această tradiție.

Lansarea digitală a filmului Sonic 2 pe Amazon Video și iTunes ar trebui să fie disponibilă cu 1-2 săptămâni înainte de lansarea pe Blu-ray, DVD și 4K. Data estimată de lansare a filmului pe servicii digitale este iulie 2022. Datele exacte vor fi anunțate ulterior.
Stabilindu-se în Green Hills, Sonic încearcă să demonstreze că este un adevărat erou. Iar testul eroic nu se întârzie: Dr. Robotnik, interpretat de Jimi Carrey, s-a întors. De data aceasta - cu un partener misterios Knuckles. Sonic face echipă cu Tails, o vulpe cu două cozi, într-o călătorie în jurul lumii pentru a găsi smaraldul înainte ca acesta să cadă în mâinile greșite.

HD Sonic Aricul 2 Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)