Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Argylle (2022)
HD

Argylle (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Filme 2022, Acţiune, Filme englezesti, HD
  • Actori: Samuel L. Jackson, Bryce Dallas Howard, Ariana DeBose, Henry Cavill, John Cena, Catherine O'Hara
  • Regie: Matthew Vaughn
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Marea Britanie
3 Voturi
11.03.2024, 19:04
4928
1
Autorul celor mai bine vândute romane de spionaj se dovedește a fi un spion amnezic de talie mondială. Păcălindu-se să creadă că este scriitoare, abilitățile ei mortale revin odată cu amintirile ei și pornește pe calea răzbunării împotriva organizației umbroase pentru care lucrase, așa-numita „Divizie”.

HD Argylle (2022) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (1)
FilmeNoi
FilmeNoi Admin 28.01.2024, 03:45
Organizațiile secrete au apărut în trecutul îndepărtat - și de atunci angajații lor păzesc interesele țărilor lor natale. Datorită rețelei de spionaj, guvernele sunt capabile să obțină informații despre planurile altor state, să expună alunițele infiltrate și să mențină siguranța propriilor cetățeni. Cei mai buni luptători care au urmat un antrenament serios și au abilitățile necesare aplică pentru funcția de agenți speciali. Spionii se infiltrează în companii străine, sunt capabili să se piardă în mulțime în câteva secunde, practică deghizarea impecabilă și sunt gata să renunțe la viața lor pentru a păstra secretele de stat.

Film Argyle 2024 viziona online gratuit, lansat integral la calitate buna HD 720 1080 4k in limba romana cu subtitrare fara inregistrare si publicitate pe telefon si TV. Datorită experienței și profesionalismului său ridicat, Argyle a devenit un agent de talie mondială, câștigând respectul colegilor și al conducerii săi. Bărbatul are sub centură zeci de operații efectuate cu succes, dar boala genetică pune capăt viitoarei sale cariere. Cercetașul suferă de amnezie, iar pierderile de memorie devin din ce în ce mai prelungite. Sefii nu pot pune in pericol intreaga companie si tara, asa ca decid sa scoata treptat subordonatul din joc. Argyll este făcut să creadă că el este autorul celor mai bine vândute romane de spioni, iar povestea este rodul imaginației sale bogate. Scriitorul se bucură de viață și de popularitate, dar într-o zi trecutul se face cunoscut.
0