Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Trei panouri în afara orașului Ebbing, Missouri (2017)
HD

Trei panouri în afara orașului Ebbing, Missouri (2017) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: Three Billboards Outside Ebbing, Missouri
  • Gen: Dramă, Filme 2017, Filme SUA, Filme englezesti, Crimă
  • Actori: Frances McDormand, Sam Rockwell, Woody Harrelson, Lucas Hedges, Caleb Landry Jones, Abbie Cornish, Peter Dinklage
  • Regie: Martin McDonagh
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: Marea Britanie, SUA
0 Voturi
13.01.2024, 20:29
88
0
Angela Hayes, o fată tânără, a fost violată și ucisă cu brutalitate de un atacator necunoscut. Au trecut câteva luni, iar poliția încă nu-l găsește pe atacator. Mama Angelei, Mildred, nu va lăsa acest caz neterminat. Ea este însetată de răzbunare și vrea ca maniacul să sufere pedeapsa legală.

Ea vine cu un plan simplu, dar ingenios. Ea închiriază trei panouri pe autostrada unde a avut loc crima. În ele, ea îl ridiculizează aspru pe șeriful poliției și inacțiunea lui.

William Willoughby a fost manager de șantier de mulți ani. Acțiunile mamei sale inconsolabile pun sub semnul întrebării calitățile sale profesionale. Atrage publicul și dă naștere la zvonuri. Chiar și canalele locale de televiziune au devenit interesate de acest caz de mare profil. Autorităților superioare nu le plac bârfele și revendicările. Ei cer ca această problemă să fie rezolvată cât mai repede posibil.

Mildreth este forțată să dea jos afișele. Dar femeia încăpățânată nu este pregătită să facă concesii. Confruntarea dintre ea și poliție atinge punctul de absurd. Acum, acesta este un adevărat război! La urma urmei, chestiunea a mers prea departe și mulți oameni sunt deja implicați în ea. Și exact asta și-a dorit mama. Ea crede că criminalul se va dezvălui cu siguranță în astfel de condiții.

HD Three Billboards Outside Ebbing, Missouri Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
avatar