Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Saw 3D - Puzzle mortal 3D (2010)
HD

Saw 3D - Puzzle mortal 3D (2010) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, Mister
  • Actori: Costas Mandylor, Sean Patrick Flanery, Tobin Bell, Cary Elwes, Betsy Russell, Dean Armstrong, Chad Donella, Gina Holden, Lawrence Anthony, Naomi Snickus
  • Regie: Kevin Greutert
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
20.01.2024, 16:08
23
0
Detectivul Hoffman a pierdut complet contactul cu realitatea. El selectează candidații pentru rolul de victime în funcție de gradul de vinovăție al acestora într-o varietate de infracțiuni și infracțiuni. Cei care au reușit să treacă prin încercări în trecut simt nevoia urgentă de a vorbi despre experiențele lor altor oameni. Își fac o programare, care ar trebui să-i ajute să întoarcă pagina și să-și continue cu calm viața viitoare. Victimele vin la Bobby Dagen, care a trebuit să îndure și acest coșmar. El trebuie să le înțeleagă durerea și să le ofere sprijin. Oamenii au vrut să-și împărtășească temerile și durerea și să găsească înțelegere. Dar cei adunați nu credeau că Bobby a avut o experiență traumatizantă în trecutul său care ar putea transforma întâlnirea într-un adevărat iad. Hoffman își continuă munca. El găsește potențiale victime care trebuie să lupte pentru supraviețuire.

HD Saw 3D - Puzzle mortal 3D (2010) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1