Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Saw VI - Puzzle mortal VI (2009)
HD

Saw VI - Puzzle mortal VI (2009) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, Mister, Thriller, Filme SUA, Crimă
  • Actori: Tobin Bell, Costas Mandylor, Mark Rolston, Betsy Russell, Shawnee Smith, Peter Outerbridge, Athena Karkanis
  • Regie: Kevin Greutert
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
20.01.2024, 16:12
27
0
La un moment dat, întregului oraș se temea de John Kramen, care era un maniac nebun. El însuși credea că scăpa de oamenii nefolositoare. Din cauza unei boli fatale, John a murit, iar munca sa a fost continuată de fostul polițist Hoffman. După moartea agentului Strahm, care și-a exprimat suspiciunea cu privire la criminal, nu a existat nicio îndoială cu privire la implicarea lui. A reușit să copieze până la detalii scrisul de mână al sadicului și a început un nou joc. Acum are în mâini o întreagă corporație de asigurări. Călăul își începe seria de crime fără milă. Începe să reeduca angajații asigurărilor care acționează ilegal.

Această companie angajează un asigurător pe nume William Easton. Este inteligent și viclean, așa că știe să conducă și să ducă la îndeplinire scheme profitabile. Easton a dezvoltat o schemă de lucru care vă permite să ocoliți legea. Bărbatul a luat propria decizie de asigurare. De acest document depindea viețile oamenilor care s-au aflat într-o situație dificilă. Tocmai acest tip de răutate cu o asigurare win-win a adus dezastrul companiei.

Hoffman începe acum să demonstreze că o astfel de formulă se potrivește doar conducerii, dar trebuie să țină cont și de voința de a trăi. Acum victimele intră în joc cu provocări periculoase și o bătălie până la moarte. Pentru fiecare greșeală se vor confrunta cu chinuri și suferințe. Aceasta nu este doar divertisment pentru un maniac, este o adevărată lecție pentru înșelători.

HD Saw VI - Puzzle mortal VI (2009) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1