Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Saw II - Puzzle mortal 2 (2005)
HD

Saw II - Puzzle mortal 2 (2005) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, Thriller, Filme SUA
  • Actori: Tobin Bell, Shawnee Smith, Donnie Wahlberg, Eric Knudsen, Frankie G, Glenn Plummer, Emmanuel Vaugier, Beverly Mitchell, Wil Bird, Dina Meyer
  • Regie: Darren Lynn Bousman
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
20.01.2024, 16:24
21
0
„Saw 2” este o continuare a celebrului film de groază „Saw” și a doua parte a popularei francize horror. Regizorul Darren Lynn Bousman se întoarce pentru a investiga activitățile sinistre ale misteriosului criminal în serie cunoscut sub numele de Jigsaw.

Evenimentele din filmul „Saw 2” au loc imediat după evenimentele din prima parte. Personajul principal este detectivul locotenent Eric Matthews, interpretat de Donnie Wahlberg. El se trezește prins în Jigsaw, și anume într-o cameră subterană, împreună cu alte câteva persoane. Eric și însoțitorii săi sunt informați că trebuie să treacă printr-o serie de teste macabre pentru a supraviețui. Ei trebuie să demonstreze că sunt capabili de sacrificiu de sine și capabili să-și schimbe valorile morale pentru a se sinucide sau a se sinucide, altfel nu vor avea nicio șansă de mântuire.

Filmul „Saw 2” analizează cu atenție aspectele psihologice ale comportamentului oamenilor în situații extreme și pune la îndoială standardele morale. De asemenea, dezvăluie misterele și motivațiile mai profunde din spatele lui Saw. Privitorul învață că filosofia și psihologia lui Saw sunt mai complexe decât a ucide pentru distracție. Saw 2 păstrează tensiunea și violența care au făcut ca prima parte a francizei să fie atât de populară. Oferă noi mistere, capcane și secrete, forțând privitorul să se gândească la natura răului și la natura umană. Seria Saw continuă să înfioreze și să uimească cu întorsăturile sale și dilemele morale complexe, iar Saw 2 nu face excepție. Urmărește filmul online Saw 2 din 2005 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit în limba romană. Vizualizarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv Android, precum și pe Smart TV.

HD Saw II - Puzzle mortal 2 (2005) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1