Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
SAW III - Puzzle mortal 3 (2006)
HD

SAW III - Puzzle mortal 3 (2006) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, Thriller, Filme SUA
  • Actori: Aubyn Bell, Shawnee Smith, Angus Macfadyen, Bahar Soumekh, Donnie Wahlberg, Dina Meyer, Leigh Whannell, Mpho Koaho, Barry Flatman
  • Regie: Darren Lynn Bousman
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
20.01.2024, 16:21
24
0
Un detectiv pe nume Eric Matthews a mers prea departe. Era prins în capcană pentru că uitase complet cu cine avea de-a face. Acum este înlănțuit în subsolul de rău augur care a adus atâta durere oamenilor. După ce a găsit felinarul pe podea, va observa că lângă ea este un membru tăiat. Detectivul însuși ajunge la concluzia că nu poate ieși decât dacă repetă soarta prizonierului anterior în această cameră.

Dar Eric nu are curajul să se hotărască să-și vadă piciorul. Dar a reușit să-l spargă folosind un capac masiv de toaletă. El zdrobește oasele din picior pentru a scăpa de cătușe. Poliția habar nu are unde este detectivul Matthews. Sunt ocupați cu o nouă anchetă. Crimele continuă și nu există nicio îndoială - din nou, misteriosul maniac își țese rețelele pentru a trage noi victime în jocul mortal. Și a reușit, rămâne din nou în umbră, unde poate urmări cum se descurcă oamenii cu ei înșiși.

Troia este un fugar. A căzut în ghearele lui Jigsaw. Designerul are propriile sale capcane nebune pregătite pentru el. Dacă Troy nu reușește să îndeplinească sarcina, el va fi sfâșiat. El trebuie să urmeze instrucțiunile dacă dorește să rămână în viață și să ajungă la sfârșitul testului. Dar i se va da viață sau maniacul a decis să schimbe regulile jocului pentru un invitat atât de extraordinar?

HD SAW III - Puzzle mortal 3 (2006) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1