Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Saw V - Puzzle mortal V (2008)
HD

Saw V - Puzzle mortal V (2008) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, Mister, Filme SUA
  • Actori: Tobin Bell, Costas Mandylor, Scott Gordon-Patterson, Betsy Russell, Julie Benz, Meagan Good, Mark Rolston, Carlo Rota
  • Regie: David Hackl
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
20.01.2024, 16:15
26
0
Adesea, maniacii periculoși și nemiloși au întotdeauna imitatori care visează să devină mai faimoși și mai faimoși decât idolul lor. Sunt oameni groaznici care visează să repete și să crească numărul victimelor. Așa că un psihopat periculos, crud și nemilos, poreclit Saw, care a ucis mulți oameni, a primit o astfel de onoare.

Acum munca lui va fi continuată de și mai nebunul Mark Hoffman. Intenționează să calce pe urmele profesorului său. Imitatorul vrea să captiveze oamenii, pe cei care nu prețuiesc viața care le-a fost dată, pe cei care au devenit criminali sau au reușit să evite pedeapsa meritată. El a creat deja multe dintre cele mai sofisticate puzzle-uri și a ales primul prizonier; el va fi omul care a ucis-o pe sora detectivului. Victima este prinsă și deja legată bine cu cătușe. Deasupra ei atârnă un pendul, care se balansează încet și cade din ce în ce mai jos. Saw oferă din ce în ce mai multe oportunități de a evita pedepsele crude, astfel încât să poată ieși și să se salveze. Dar, de fapt, acestea sunt doar scuze; maniacul nu își va lăsa niciodată victima să plece, ci doar va urmări încercările sale patetice de a scăpa. Cu toate acestea, agentul FBI Peter Strahm a descoperit o legătură ciudată între Jigsaw și Hoffman și era deja pe urmă.

HD Saw V - Puzzle mortal V (2008) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1