Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Saw IV - Puzzle mortal 4 (2007)
HD

Saw IV - Puzzle mortal 4 (2007) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Gen: Horror, Thriller, Filme SUA, Crimă
  • Actori: Tobin Bell, Costas Mandylor, Scott Gordon-Patterson, Betsy Russell, Lyric Bent, Athena Karkanis, Louis Ferreira
  • Regie: Darren Lynn Bousman
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
20.01.2024, 16:18
21
0
Celebrul ucigaș maniac sub numele Saw moare. Cu toate acestea, trece ceva timp și un grup de oameni se află în pericol grav. Se trezesc într-o clădire necunoscută, după care își dau seama că cineva a decis să facă o glumă crudă. Se pare că Jigsaw are un imitator care decide să continue munca ucigașului. De acum înainte, el vine cu un joc mortal care îl va face să se simtă mult mai aproape de idolul său.

Oamenii realizează că aceasta nu este o păcăleală, ceea ce îi obligă să caute o modalitate de a-și salva propriile vieți. Cu toate acestea, pentru a-și realiza planurile, vor trebui să îndeplinească o serie de sarcini care le pun viața în pericol și abia după aceea își vor putea câștiga libertatea mult așteptată. Între timp, un detectiv al poliției locale începe să investigheze cazul, iar după ceva timp ajunge la concluzia că oamenii nu pot fi undeva într-un loc îndepărtat. Treptat, ancheta îl duce la niște concluzii care îl pot ajuta radical să găsească criminalul.

Totuși, pentru a putea salva oameni, el însuși trebuie să se treacă într-o situație periculoasă, pe care este gata să o facă. Cu toate acestea, vine un moment în care ucigașul își dă seama că numele lui poate fi dezvăluit.

HD Saw IV - Puzzle mortal 4 (2007) Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)
1