Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
Înimă de foc: Neînfricata (2022)
Trailer

Înimă de foc: Neînfricata (2022) subtitrat si tradus in Romana

4.7
2 Voturi
21.08.2022, 09:42
1182
0
Intriga desenului animat „Fireheart (2022)” are loc la New York. Georgia Nolan, o fată simplă din orașul Brooklyn, visează din toată inima să devină prima femeie din lume - pompier, salvând oameni și stingând clădiri. Toată lumea din jur încearcă să convingă Georgia că această profesie este masculină, iar ea își poate admira tatăl, care lucrează la pompieri, în timp ce lucrează într-o specialitate feminină. Ani mai târziu, când un incendiar necunoscut provoacă panică în rândul locuitorilor, ea realizează că aceasta este șansa pe care a așteptat-o ​​de ani de zile.

Pentru a investiga cazul incendiilor misterioase, i-au încredințat unui angajat pensionar, Sean, care, din fericire pentru eroină, era tatăl ei. Dar, spre marele regret al fetei, tatăl refuză să accepte ajutorul fiicei sale în această problemă și urmează să investigheze singur.
Din disperare și din dorința de a-și salva orașul natal, fata scoate hainele bărbaților, își schimbă hainele, se lipește pe mustață și, prezentându-se ca Joe, se alătură unui grup mizerabil de pompieri care visează, indiferent de ce, să oprească incendiile și prinde criminalul. Urmărește desene animate Fiery Heart online 2022 la calitate bună HD 720p și FullHD 1080p cu noi, complet gratuit. Vizionarea este posibilă pe smartphone-uri: Apple iOS iPhone Samsung, tabletă iPad, pe orice dispozitiv care rulează Android, precum și pe televizoare inteligente.

HD Fireheart Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.
Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)