Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat 90% reclamele, alăturați-vă.
King Arthur: Legenda sabiei (2017)
HD

King Arthur: Legenda sabiei (2017) subtitrat si tradus in Romana

4.7
  • Nume original: King Arthur: Legend of the Sword
  • Gen: Fantastic, Acţiune, Filme 2017, Filme SUA
  • Actori: Charlie Hunnam, Astrid Bergès-Frisbey, Jude Law, Djimon Hounsou, Eric Bana, Aiden Gillen, Freddie Foxx, Craig McGinley, Tom Wu, Kingsley Ben-Adir
  • Regie: Guy Ritchie
  • Traducere: Subtitrat
  • Tara: SUA
0 Voturi
04.01.2024, 15:52
70
0
Tânărul Arthur locuiește la periferia Londinium împreună cu gașca lui. Habar nu avea despre originile sale regale până când într-o zi a luat sabia Excalibur. Sabia începe să-l schimbe pe Arthur. Drept urmare, el se alătură rezistenței și unei fete misterioase pe nume Guinevere. El trebuie să învețe să înțeleagă armele magice pe care le-a stăpânit, să-și înfrunte proprii demoni și să unească oamenii în lupta împotriva dictatorului Vortigern, care și-a ucis părinții și a preluat coroana.

În fața noastră este un film spectaculos și dinamic care povestește despre tinerețea unuia dintre cei mai faimoși regi englezi. Apropo, istoricii nu au reușit niciodată să demonstreze că Regele Arthur a fost o persoană reală. Pregătește-te să scapi de toate stereotipurile despre reprezentanții dinastiei regale, deoarece personajul principal al filmului de aventură „Sabia Regelui Arthur” nici măcar nu știe despre originea sa neobișnuită. Locuiește în vecinătatea Londoniumului și, împreună cu prietenii săi, se angajează în mod regulat în activități ilegale. Pumni subterane, furturi, jafuri - tinerii nu disprețuiesc acest lucru, dar nu își pierd caracterul moral.
Într-o zi, Arthur începe să aibă viziuni ciudate în care luptă pentru tron ​​cu monștri și vrăjitori. Acest lucru i se pare absurd eroului, dar cineva pe nume Bill Wilson, care conduce Rezistența, ai cărui membri vor să-l răstoarne pe actualul rege tiran Vortigern, îl ajută să descifreze viziunile. Din cuvintele bătrânului, Arthur află că este fiul lui Uther Pendragon, fostul rege care a fost ucis în timpul conspirației. Acum, eroul va trebui să încerce să recâștige tronul care îi aparține: scoate din piatră sabia Excalibur, înfrânge sute de inamici și face față contradicțiilor interne.

HD King Arthur: Legend of the Sword Subtitrat in Limba Romana

Server 2
Stream 1
*Nota: Butonul de play al Serverului I (Netu.tv), este asezat in diferite locuri si mai putin vizibil, ca protectie impotriva botilor care incearca sa blocheze serverul.

Pentru utilizatorii înregistrați, am dezactivat toate reclamele, alăturați-vă.

!!!Numai utilizatorii înregistrați pot lăsa comentarii!!! Înregistrare
Comments (0)